Emotiile traite intr-o relatie

Iubirea e un sentiment atat de frumos si totodata atat de greu uneori. Relatiile au devenit destul de superficiale si lumea nu mai apreciaza cu adevarat micile bucurii. Cadourile au devenit ceva la ordinea zilei si daca la aniversarea de doua luni nu ii cumperi un inel cu diamant te poti considera deja β€œfostul”. Insa, mai exista si unele relatii sincere si pure. Cred ca secretul este sa fii deschis de la inceput.

Nu am o relatie de foarte mult timp, 6 luni ca sa fiu mai exacta, insa in aceste 6 luni am simtit ceea ce nu am simtit in 18 ani de zile. Am simtit ce inseamna gelozia, am vazut cum se manifesta din partea partenerului, am vazut ce inseamna sa plangi fara motiv si apoi sa-ti treaca pentru ca te impaca el, am vazut ce inseamna sa iubesti. Trebuie sa recunosc, aveam prejudecati si spuneam ca nu voi plange niciodata din cauza unui baiat, dar am ajuns sa ma contrazic singura si m-am trezit ca tot ce am spus ca e imposibil a devenit real.

Am simtit ce inseamna sa plangi de fericire si am descoperit cat de frumoase sunt micile atentii. Sincer sa spun, nu eram fan inrait buchete de flori, insa am descoperit cum dupa o cearta, sa-ti vezi iubitul stand in fata usii cu un trandafir te poate face sa lacrimezi si sa uiti de tot si toate.

Am simtit frica de a-l pierde. Am ras si am facut propiile noastre glume la care altii nu au acces. Am plans si am tipat unul la altul. Ne-am apropiat fizic si sufleteste si am ajuns sa avem o rutina. Am facut planuri de viitor si ne-am promis unul altuia ca indiferent ce s-ar intampla, daca relatia nu va mai fi, vom ramane prieteni.

Un amalgam de sentimente traite alaturi de cineva. Asta inseamna o relatie.

Imparte